Väntar på mamma

Nu sitter jag och väntar på att mamma ska hämta mig i skolan. Sen ska jag direkt ut till stallet och göra iordning inför träningen för Karina ikväll. Vi åker vid fem med mor och dotter :) 
Det kan verkligen behövas en träning med Flamman nu, för vi är inne i en slags svacka. Men det börjar gå lite uppåt nu och förhoppningsvis är vi snart i toppform igen. 

Sötnosen med värmekudde på rumpan.

2 timmar musik - 2 timmar hemkunskap

Ja så ser min förmiddag ut. Bästa lektionerna på veckan, men jag är så himla trött så jag är ändå inte så taggad... Aja, hoppas jag vaknar till snart.
Virginia

Vi har fått en ny stjärna i stallet! Virginia, eller Vimsan som hon kallas, är ett sto född 2003 efter Vermot. Och gissa vem som är mamman? Jo Flamman! Riktigt roligt att ha flera generationer i stallet! Vimsan är så fin och innan med Amanda i sadeln har hon gått LA på över 70% och debuterat nationellt en gång. Nu är det min tur då Amanda har blivit för lång för henne. Vi lånar henne av Marianne Lundin, precis som Amanda gjorde.
Vimsan är lite speciell att rida, som de flesta andra Vermont hästar. Det är endast ridning med sätet, inget med handen! Hon är också väldigt pigg så man vill gärna ta och bromsa henne med handen. Men då springer hon bara ännu fortare. Riktigt, riktigt nyttigt med andra ord! 
Vi tog hem Vimsan i onsdags och hon är värlens snällaste. Det ska bli så spännande att jobba och utvecklas tillsammans med den fina hästen! 

Amanda och Vimsan

Jag och Vimsan