Sammanfattning

 
Det har hänt så mycket på sista tiden. Flamman och jag utveklas hela tiden. Vi jobbar mycket med formen, vi vill att hon sänker sig lite och att hon jobbar mer med ryggen. Det har verkigen blivit mycket bättre, Hon är allltid så positiv till allt arbete och försöker alltid göra sitt bästa. Vi tränar För Karina Möller och för Sissi Lilja båda är jättebra att träna för.
Förra fredagen var jag hos Sissi och tränade med Satsningsgruppen som jag är med i. Det är en satsning som heter Mot lag SM med ponny och häst 2013. Vi skulle rida ett program för en domare som heter Christina Pettersson. Det är en väldigt hård domare, så man fick verkligen skärpa sig. Jag och Flamman red FEI inledande. Hon tyckte att Flamman var fin och vi fick några bra tips att tänka på.
Jag har också varit och tävlat. Då red vi en LA:P1 på 67,895%. Vi fick med oss en blå rosett och ett nationellt kval hem efter första tävlingen!
 
Imorgon ska vi träna för Karina igen. Spännande!
 
 
 
 
 

Oj!

Jag trodde verkligen inte att ni skulle fortsätta att titta in dagligen på min lilla blogg. Men tack era underbara människor för det!
Jag har uppdaterat väldigt dåligt (inget alls) på en tid nu. Det kommer nog bli lite uppdatering nu på lovet, men på vardagarna är det så svårt att hinna med att blogga med alla läxor och skolan.