Hjälp!

Snälla någon, rädda mig härifrån !


Galan igår

Jag var som sagt på gala igår. Det var otroligt roligt och jag hade det bäst! Vi (och 747 st till) fick tre rätters middag och bra underhållning. Mellan rätterna var det prisutdelning i 12 olika kategorier. Tyvärr vann inte jag den kategorin som jag var nominerad till, men den som vann var en väldigt värdig vinnare! Jag fick lovande ord när de presenterade de nominerade. Väldigt roligt!
Det var en riktig fest och konfransieren fick säga till flera gånger om att man inte fick dansa på borden ;).
Efter själva galan började efterfesten. Då var det disco i baren. Jag, My Andrén (som också var nominerad till årets dressyrryttare ponny) och två av Mys kompisar gick och dansade nästan till halv två på natten.

Kort och gott: jag hade det väldigt bra och längtar till nästa års gala!


Dagens ridpass med Flamman

Så här såg det ut för ca fyra timmar sedan få jag var i ridhuset och red Flamman. Det gick jättebra och det börjar gå riktigt rejält framåt nu!


Ridsportgalan 2013

Idag är det dagen D. Det är nämligen idag som Ridsportgalan 2013 är. Det ska bli så otroligt roligt att gå på för första gången! Jag är riktigt taggad med tanke på att jag kan vinna Åretsponnyryttare dressyr!

Vill ni följa hur det går för mig där borta kan ni följa min instagram. Alvaliew heter jag där.


Nu:

Ska jag snar hoppa i bilen i riktning mot Skänninge och lilla Salve :)


Flamman 12/1 2013

Vi var med som sagt med Flamman och Loppan i ridhuset idag. Flamman var såå fin! Känns bra inför imorgon!


Ridhuset

Snart ska mamma och jag bege oss till ridhuset med Flamman och Loppan. Jag ska rida en clear round dressyr imorgon med Flamman och jag är jättetaggad! Ska även rida en LB:1 på Salve.
Så idag ska jag jogga Flamman och lösgöra henne. Kör även små delar ur programmet. Medan jag rider Flamman går mamma med Loppan.

I förmiddags var vi på HÖÖKS och shoppade lite. Jag köpte en rosa Hv-polo piké. Supersnygg!


Inte bättre precis...

Uppdateringen blev inte precis bättre än innan hehe. Jag har tyvärr inte heller någon bra anledning till varför jag inte har skrivit, men jag har tänkt att ta igen lite ikväll. Jag ska skriva om några träningar och lägga ut en film på Flamman. Så håll utkik!

Igår var jag i ett ridhus i Skänninge för att rida en söt liten svart b-ponny som heter Salve. Han har en ryttarinna på 6 år som vill ha hjälp att rida till honom lite. Det är så roligt när andra vill ha hjälp av en själv!

I onsdags var jag och provade ut en klänning som jag ska ha på galan. Jag provade säkert 20 st, men jag fastnade verkligen för den nedan. Glittrigt ska det va!


25/11 2012 - 1/1 2013

 
Det har hänt ganska mycket under den här perioden. Jag ska försöka kategorisera dom så det blir enklare att läsa.
 
Jag:
Det har ju varit julafton och jag fick en massa fina saker.
♥ iPhone 5
♥ En boxgadin
♥ Ett schabrak
♥ En blå uvex-hjälm
♥ Två par BackonTrack damasker
♥ Lackboots med fårskinn
♥ 2200 kr
♥ 200 kr i presentkort på Hööks
♥ 200 kr i presentkort på H&M
♥ 200 kr i presentkort på bio
♥ Godis
♥ Skal till iPhone
♥ Halsband
♥ Reflex
♥ Strumpor
 
Jag har också blivit nominerad till Årets Dressyrryttare, Pony på Ridsportgalan i östergötland om 26 dagar!!
 
 
Flamman:
Det går i en väldig fart framåt med Flamman! Det är så roligt! Vi har filmat några träningar och man ser stor skillnad från första till sista. Vi har anmält oss till en LA:1 och en LA:P1 i Linköping i februari. Dags att jaga nationella kval!
 
Loppan:
Hon har gått från nästan friskförklarad till skadad igen. När vi var i Husaby första gången gick vi igenom henne led för led i hela vänster benet. Tillslut hittade de att hon var inflammerad i sidoutskottslederna som sitter uppe vid korset. Hon fick en behandlig där och sedan fick vi åka hem. När det var dags att åka tillbaka en andra gång så hade jag skrittat på henne dagen innan. Hon såg mycket bättre ut, men hon kortade fortfaranmde lite. Hon fick en behandlig till där uppe och vi fick årder om att sätta igång henne med lite tömköring varannan dag. Efter två dagar fick vi släppa ut henne på stor hage igen och då släppte vi ut henne i en annan hage än den hon brukar gå i för i den gick Flamman. Då blev hon väldigt upprörd så hon ställde sig vid staketet och slog med hoven. Då fastade hon i tråden och vips så var hon skadad igen. Veterinären var ute och ultraljudade två gånger och hon såg inget som såg konstigt ut. Hon var väldigt svullen till en början men efter några dagars bytande av iskalla handdukar och stödbandage så gick det ner. Nu har vi fått en tid hos Husaby igen imorgon och jag hoppas att det är bra i benet!
 
Possum:
Han har vintervila just nu så han är det inte så mycket att skriva om.
 
Jag vill önska ett gott nytt år och jag hoppas att 2013 ska bli ett superbra år! Jag är så taggad på att börja tävla med Flamman och jag hoppas att Loppan kommer att blir frisk.
 

Uselt!

Uppdateringen är som ni kanske märkt urusel... Jag har inte hunnit skriva och jag hade ingen bloggmotivation alls. Den den har kommit tillbaka nu tror jag! Tack till er som fortfarande kikar in på bloggen då och då!
 
Jag gör ett separat inlägg om vad som har hänt medan bloggen låg i koma.
Hörs snart igen!