My star

Sitter och tittar på bilder på min stjärna och hittade några fina bilder som jag ännu inte visat! Hon är så fin min lilla Flamma!
 

On our way!


Natti

Nu har jag tänkt att gå och lägga mig så att jag orkar med morgondagen. Klockan är ställd på 05.00. Men innan jag går och lägger mig så ska jag plåga mig själv med lite stretchning. Direkt efter en jobbig idrottslektion igår gick jag och några från klassen ner och tog årets första dopp. Jag badade inte själv, men det var lite roligt att se på de andra när de hoppade i med idrottskläder och allt. Sen fick jag ta mig en PW så att jag hann med bussen. Den där PWn känns i mina ben idag, så de är i stort behov av lite stretchning.
 
Så god natt mina bästa läsare!
 
 

Mina starter i helgen

De här är alla starter som jag kommer att göra i helgen.


Lite mer om mina hästar

Jag fick en kommentar för ganska länge sedan om jag kunde skriva lite mer om mina hästar. Mål för dom osv. Och äntligen tar jag tag i saken!
 
Flame of Love
 
Flamman är ett skimmelsto som är min nyaste häst. Hon är en väldigt trevlig, snäll, sammarbetsvillig, pigg och framåt häst. Hon älskar att arbeta och göra rätt. Det är en av dom härligaste sakerna med henne. Hon vill alltid göra sitt bästa och blir väldigt nöjd när hon har gjort det.
 
Med föregående ryttare har vi räknat ihop att Flamman gått 6 SM. Då räknade vi även med Lag-SM. Som bäst kom hon 3:a i Consulation förra året.
Hittills har jag och Flamman gjort två kval på 65% till SM. Det senaste gjorde vi på Eskilstunas nationella i helgen. mitt mål med henne är att höga våra kval så att vi får ca 67% i snitt och att sedan komma på en hyfsad placering på SM. Men mitt absoluta mål är ju att bli uttagen till landslaget med min lilla Flamma. Det skulle vara häftigt!
 
 
Possum
 
Possum är också en skimmel, fast en valack. Även han har en lång karriär bakom sig med ett SM-silver 2007 som bästa merit. Han är en bestämd herre som ver hur man vill ha saker och ting. Får han inte som han vill så kan det bli livat. Han är riktigt känslig att rida och om man gör minsta fel så blir han på dåligt humör.
 
Mitt mål med Possum iår är att komma till final på SM och att njuta av mitt sista år som B-ponnyryttare. Den tiden är speciell!
 
Lively Sunflower
 
Loppan är mitt underbart fina D-ponny sto från holland. Hon är väldigt fin och även hon har gått ett SM. Jag och Loppan har tävlat upp till nationell FEI på 60%. Men nu är hon tyvärr skadad. Hon har vait skadad i nästan ett år nu och det är fortfarande inte bra. Hon kortar sitt vänsta bakben och är halt på höger fram. vad vi än gör, hur många gånger vi åker till Jonas Tornell i skåne fram och tillbaka så blir det inte bättre. I sommras var vi 6 gånger hos honom och en gång och röntga i Jägersro. Inget har gjort nåot bättre. Sedan bytte vi och åkte till Husaby. Där var vi en hel dag, 9-17. Strax innan kl 17 hade dom kommit fram till den möjliga orsaken till varför hon kortar v'nster bak. De bedövade och behandlade sidoutskotten vid slutet av ryggraden. Då blev hon bättre i ca 1 månad. Vi testade att sätta igång henne men det var då hältan på höger frsm kom igenom. Nu rider jag på henne lite då och då för att bara hålla henne i rörelse. Vi ska försöka få tid till henne på husaby för tt röntga igenom hela henne och hoppas att vi verkligen hittar något. Hon är mitt hjärta ♥
 
 
 
Hoppas ni blev något klokare på mina hästar!
  

Dagen innan tävling

Idag är det putsning, finlir och tvättning som står på schemat. Imorgon är det nationella tävlingar i mantorp. Så härligt med hemma plan! Det är extra roligt iår eftersom tävlingen har blivit såpass populär. Både ekipage från skåne och uppåt i landet kommer och konkurerar med varandra på våran tävling. Så roligt!
 
Men idag ska både Possum och Flamman ridas. Sen ska det putsas och flätas och tvättas. Hästarna behöver verkligen bada, men vi får se vilket väder det blir framåt eftermiddagen.
 
Det finns startlistor på equipe om ni vill kolla. Ni kan även hålla utkik efter resultat online på fredag och lördag.
 
Nu ska jag gå och börja med alla sysslor. Vi hörs!
 
Det är mycket det ska fixas och trixas med innan man når framgång.

Ensam hemma

Nu sitter jag för min ensamhet uppe på mitt rum och tänker att jag borde blogga. Så eftersom jag inte har några läxor just nu, vi är lediga imorgon och jag är ensam hemma så tänkte jag att jag kunde göra det.
 
Jag slänger ihop några tidsinställda nu så ni får uppdatering mer regelbundet. Jag har några idéer på inlägg...
 

Flame of Love

Det här är sedan den senaste träningen för Karina. Ena halvan av träningen satt Karina upp på Flamman och och gjorde henne lösgjord. Hon var hur fin som helst att rida sen efter det!